9 Ağustos 2014 Cumartesi

Anal ve Vajinal Tırtıklı Orgazm Topu

vibrator bulls anal ve  vajinal tırtıklı orgazm topu

 

Ürün hakkında Detaylı Bilgi ve Sipariş için Resmi TIKLAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Viaxi Bızzz, cinsel birleşme esnasında daha fazla zevke ulaşmak için çiftlerin beraber kullandıkları pille çalışan halka şeklinde titreşimli bir uyarıcıdır.

Cinsel iletişimi güçlendiren, güven duygusunu artıran ve bu paylaşımı iki taraf için de etkin kılan Viaxi Bızzz, erojen bölgelere yapılan simülasyon sayesinde olmaktadır.

Viaxi Bızzz in özel tasarımı sayesinde erkekte erken boşalma süresini geciktirmeye yardımcı olurken,  kadın da ise klitoral uyarıyı kolaylaştıran güçlü titreşimler sayesinde daha rahat orgazm sağlar.

Dikkatli bir şekilde Viaxi Bızzz ı paketinden çıkartın.

Viaxi Bızzz ile birlikte prezervatif kullanılması tavsiye edilir. Penis üzerine bir prezervatif yerleştirin. Sarılmamış kısmın dışa dönük olduğundan emin olun ve prezervatifi takın.

Penisin dip kısmına ulaşana kadar Viaxi Bızzz ı sertleşmiş penis üzerinde kaydırın.

Viaxi Bızzz ın yukarı doğru pozisyonda yerleştirildiğinden emin olun.

Cinsel ilişki esnasında titreşimi başlatmak için düğmeye hafifçe basın. Pili bitene kadar Viaxi Bızzz sürekli bir titreşim sağlayacaktır.

Sürekli titreşim sonucu hissizlik oluşması halinde kişisel tercihleriniz doğrultusunda azami zevk elde edebilmek için belli aralıklarla açılıp kapatılması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder