20 Temmuz 2014 Pazar

Eros Delay Geciktirici Krem

 

eros delay geciktirici krem

 

ÜRÜN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE SİPARIŞ İCİN RESMİ TIKLAYIN !!!!!!!!!!!

 

Eros krem etkisi kanıtlanmış ve tüm dünyada satış rekorları kıran kremdir. Eros kremin kullanıldıktan 15 dakika içerisinde etki yaptığı kanıtlanmıştır.

Eros krem diğer geciktirici kremlere nazaran farklı bir özelliğide kayganlaştırıcı özelliği bulunmasıdır. Hem erkekde hemde sık boşalmadan rahatsız olan bayanlarda etkisini gösterir ve memnuniyet sağlar.

Eros krem 1893 yılında üretimi sağlanmış ingilterede üretilmiş bir üründür. Eros krem ilk üretiminde ağrı kesme ve kas gevşetici olarak piyasaya sürülmüştü. Fakat tesadüf bir olay sonucunda kremin geciktirici özelliği %99 olarak etki yaptığı görülmüştür.Eros kremin eski zamanlarda yapılan deneylere göre sürüldüğü bölgedeki sinirleri kontrol altına aldığı bölgede hafif uyuşma hissi verip ağrıları kestiği ve kan dolaşımını bölgede yavaşlatmıştır. Eros krem tamamen tesadüf bir durumda ereksiyon problemine çözüm olduğu görülmüş ve %99'a varan etkisi görülmektedir.

Eros Krem Kullanım Şekli?

Eros geciktirici krem aktiviteden 15 dakika önce cinsel organınıza işaret parmağınızın ucu kadar iyice yedirerek sürünüz. Eros geciktirici krem yaklaşık 5 dakika sonra etkisini gösterecek ve maximum seviyeye 15 dakika içerisinde çıkacaktır.

Eros geciktirici kremi kullanan müşterilerimizin hepsi memnuniyetini belirtmektedirler. Bizlerde siz değerli yeni veya eski müşterilerimize en uygun fiyatlarla sizlere satışa sunmaktayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder